Kaikki 15 % halvemmalla
Voimassa 01.03.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin arvoseteleihin. Arvoseteliä ei voida käyttää lahjakorttien yhteydessä. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa. Arvosetelin voi käyttää enintään 5 tuotteen tilauksissa. Ei voida yhdistää tukkualennukseen.
15OFF17
Lunasta arvosetelisi

Pitkähihaisten paitojen painatukset valtavasta design-valikoimastamme

Sopivia grafiikoita yksilöllisiin pitkähihapaitoihin löydät markkinapaikaltamme. Tai lataa itse kuvia palvelimelle.

Tuote


Pitkähihaisten paitojen painatukset valtavasta design-valikoimasta

Haluatko paidan, jonka hihat voi pihatöissä kääräistä touhukkaasti ylös, tai jotain lämmintä viileisiin kesäiltoihin? Pitkähihaiset paidat ovat mainioita moneen menoon. Todella persoonallisen longsleeve-paidan saat, kun otat siihen painatuksen. Spreadshirtin tuhansien grafiikoiden valikoimasta löytyy design aiheeseen kuin aiheeseen. Jollet silti löydä etsimääsi, voit aina painattaa pitkähihaiseen paitaan myös itse ottamasi valokuvan tai oman grafiikan.

Painata Spreadshirtillä pitkähihaisia paitoja kaikille

T-paita pitkillä hihoilla – siinä pitkähihaisen paidan yksinkertainen, mutta nerokas idea. Pitkähihainen paita käy melkein milloin vain, joko sellaisenaan farkkujen kanssa, lokoisaan verkkaripäivään kotona tai talvella lämpimäksi kerrokseksi muiden vaatteiden alle. Vauvoille, lapsille, teineille ja aikuisille – Spreadshirtin valikoimassa on jokaiselle ikäryhmälle sopivia iloisen värikkäitä pitkähihaisia paitoja. Ja kun ilmat alkavat toden teolla viiletä, voit painattaa meillä myös oman persoonallisen puserosi . Kesäkaudelle löydät markkinapaikaltamme myös valtaisan valikoiman hauskoja t-paitoja .