Kaikki 15 % halvemmalla
Voimassa 01.03.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin arvoseteleihin. Arvoseteliä ei voida käyttää lahjakorttien yhteydessä. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa. Arvosetelin voi käyttää enintään 5 tuotteen tilauksissa. Ei voida yhdistää tukkualennukseen.
15OFF17
Lunasta arvosetelisi

Kuppi nurin? Eikä mitä!

Löydä parhaat mukigrafiikat kuumiin tilanteisiin ja viileisiin virvokkeisiin.
Tai stailaa joku yli 150 muusta tuotteesta.

Tuote


Kuppi kauniiseen käteen – itse suunnitellulla painatuksella!

Kun aamulla on aikainen herätys, on pieni piristys enemmän kuin paikallaan. Ensimmäinen vastakeitetty kahvi itse suunnitellusta lempimukista voi tehdä pieniä ihmeitä. Spreadshirt ei ole pelkästään t-paitapainatuksen spesialisti, vaan se mahdollistaa sinulle myös omien mukien suunnittelun valtavan design-valikoiman avulla – piditpä sitten kahvista, teestä tai kaakaosta. Ja jos tarvitset jotain, missä voit ottaa vaikka kahvin mukaan matkalle – painatamme myös termosmukeja ja juomapulloja.

Valokuvamukit – oivallinen lahjaidea

Vannooko mummisi yrttiteen nimeen? Pääseekö työkaverisi vauhtiin vasta kahden tuplaespresson voimin? Mainiota, sillä siinä tapauksessa omalla painatuksella koristettu teekuppi tai yksilöllinen kahvimuki on erinomainen lahjaidea. Vitsikäs kuva-aihe aamun piristäjäksi tai henkilökohtainen valokuvamuki, jota koristaa koko perheen kuva, näyttää hyvältä sekä aamiais- että työpöydällä. Ja jouluksi, kun lahjoja vasta tarvitaankin, voit tietysti painattaa juhlavia joulumukeja Spreadshirtillä.