Kaikki 15 % halvemmalla
Voimassa 01.03.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin arvoseteleihin. Arvoseteliä ei voida käyttää lahjakorttien yhteydessä. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa. Arvosetelin voi käyttää enintään 5 tuotteen tilauksissa. Ei voida yhdistää tukkualennukseen.
15OFF17
Lunasta arvosetelisi

Yksilöllisesti suunnitellut tyylikkäät pikeepaidat

Sinulle ja hänelle, suurille ja pienille. Käytä hyväksesi valtavaa grafiikkavalikoimaamme
ja luo oma yksilöllinen pikeepaitasi. Tai lataa itse omia kuvia.

Tuote


Paita kaikkiin tilanteisiin

Pikeepaita ei ole vain klassikko, vaan se todellakin sopii kaikkiin tilanteisiin. Se käy kaikkeen jokapäiväisen elämän toimintaan: urheiluun, toimistoon, vapaa-aikaan sekä työvaatteeksi. Lisäksi pikeepaita ylittää sekä ikä- että sukupuolirajat, koska siitä pitävät yhtä lailla miehet, naiset sekä lapset. Yksilöllisesti painettuna ja suunniteltuna omien grafiikoiden, tekstien tai oman kuvasi kanssa siitä tulee ainutlaatuinen.

Perinteinen yläosa

Pikeepaidalle on ominaista sen vohvelimainen kudos, joustavat resorit hihansuissa ja tietenkin kaulus sekä napit pääntiessä. Näillä pikeepaidan ominaisuuksilla on jo pitkät perinteet. Se kehitettiin 1900-luvun alussa mukavaksi poolonpelaajien paidaksi, mistä johtuu sen englanninkielinen nimi polo shirt. Pikeen urheilu-ura jatkui seuraavina vuosikymmeninä; erityisesti tennis ja pikeepaita olivat ja ovat yhä erottamattomia. 1980-luvulta lähtien pikeepaita on saanut myös jokapäiväisessä muodissa uusia sävyjä - kuten fiksuna vaihtoehtona klassiselle miesten paidalle työelämässä ja tyylikkäänä vapaa-ajan vaatteena