Ilmainen toimitus 2 tuotteesta alkaen
Voimassa 06.06.2017 asti vähintään 2 tuotteen tilauksissa. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa.
FS20617
Lunasta arvosetelisi

Luo oma T-paitasi

Suunnittele oma persoonallinen T-paitasi T-paitadesignerillamme tai valitse jokin toinen tuote laajasta valikoimastamme ja muokkaa se haluamasi kaltaiseksi - huppari, kangaskassi, kännykkäkotelo tai jokin muu asuste.

Tuote


Vain 4 yksinkertaisella työvaiheella saat omakohtaisen T-paidan tai muun lempiasun tai -asusteen. Näin se käy:

1. Valitse haluamasi T-paita työstettäväksesi.

Klikkaa T-paitadesignerissa ylhäällä vasemmalla painiketta Valitse tuote, ja etsi sieltä mieleisesi T-paita tai muu tuote työstettäväksesi. Nyt sinulla on mahdollisuus valita mieleisesi yli 140 tuotteen joukosta. Voit myös rajata hakua haluaamaasi kategoriaan klikkaamalla painiketta ”Miehet”, ”Naiset”, Lapset”, Asusteet” tai ”Suojakotelot”. Kategorian sisällä hakua on vielä mahdollista rajata koon ja värin mukaan. Kun olet löytänyt sopivan T-paidan tai muun tuotteen muokattavaksesi, klikkaa sitä. Näet nyt valitsemasi tuotteen esikatselussa. Valitse nyt tuotteelle haluamasi väri alhaalla oikealta.

2. Työstä T-paitaasi ainutlaatuinen grafiikka.

Klikkaa T-paitadesignerissa ylhäällä vasemmalla Valitse grafiikka -painiketta, niin voit muokata T-paitasi tai muun valitsemasi tuotteen haluamasi kaltaiseksi. Täältä löydät meidän suosituimmat grafiikkamme. Kun etsit jotain aivan tietynaiheista grafiikkaa, näppäile hakukenttään hakuasi parhaiten kuvaava hakusana. Tai valitse osastosta ”Grafiikkakategoriat” sopiva aihe. Valitse haluamasi grafiikka klikkaamalla sitä ja lisää se tuotteeseen klikkaamalla kohtaa ”Lisää grafiikka”, jolloin grafiikka näkyy T-paidassasi. Liu'uta grafiikka haluamaasi kohtaan ja muunna sen koko sellaiseksi kuin haluat. T-paitadesignerissa voit oikealta valita tuotteellesi mieluisesi värin ja painatusmenetelmän. Alhaalla näet lisäksi, mille tuotteen alueelle voit vielä painaa jotakin. Esimerkiksi T-paidassa painatettavia alueita ovat myös selkä ja hihat. Valitse alueet klikkaamalla niitä. Näin luot hyvin yksinkertaisesti uuden unelmapaitasi T-paitapainatusta varten.

3. Luo T-paita, jossa on itse ottamasi valokuva.

Lataa valokuva tai itse suunnittelemasi grafiikka omaan T-paitaasi tai johonkin muuhun valitsemaasi tuotteeseen. Klikkaa kohtaa Lataa kuva, ja valitse sitten haluamasi kuvatiedosto.Kun olet ladannut kuvan se siirtyy automaattisesti valitsemaasi tuotteeseen. Nyt voit vielä vaihtaa kuvan paikkaa sekä muuntaa kuvan kokoa, ja luoda niin oman persoonallisen T-paitasi, tai työstää jotakin toista tuotetta.

4. Lisää T-paitaan aivan omakohtainen tekstisi

Anna T-paidallesi tai muulle valitsemallesi tuotteelle aivan oma leimansa omaperäisellä tekstillä! Klikkaa T-paitadesignerissa vasemmalla painiketta Lisää teksti ja näppäile siihen oma tekstisi. Aseta teksti tuotteessa haluamaasi kohtaan näppärästi liu'uttamalla tekstiä. Tekstin väriä, fonttia ja kokoa saat muunnettua T-paitadesignerissa oikealla. Valikkokohdasta ”Erityiskirjoitus” löydät monta omaperäistä kirjainlajia, jotka antavat T-paidallesi aivan erityisen ilmeen. Tällä tavoin voit myös näppärästi luoda persoonallisia lahjoja. Nyt sinun pitää enää vain määritellä tuotteen koko sekä lukumäärä. Klikkaa nyt painiketta Valitse lukumäärä ja koko. Kun olet valmis, klikkaa kohtaa Ostoskoriin, jossa voit viimeistellä tilauksesi käskyllä Paina T-paita.