Ilmainen toimitus
Voimassa 25.05.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin kuponkeihin. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa.
FS0517
Lunasta arvosetelisi

Reissussa yksilöllisten laukkujen ja reppujen kanssa

Varustaudu päivittäiseen seikkailuusi – suunnittele oma persoonallinen laukkusi valtavan design-valikoimamme avulla

Tuote


Itse suunnittelemasi laukut ja kangaskassit

Laukut ja reput ovat upeita asusteita, joissa voit kuljettaa tarvitsemasi ja rakkaiksi tulleet tavarasi paikasta toiseen. Mutta laukuista on vielä moneen muuhunkin. Ne ilmaisevat elämäntunnetta ja tyyliä. Ja kun suunnittelet laukkuja ja reppuja itse, niistä välittyy myös oma henkilökohtainen viestisi. Spreadshirtillä, t-paita designin asiantuntijalla, voit mainiosti painattaa myös kangaskasseja.

Shoppailuun, urheiluun ja kouluun – painata kassi ja reppu

Ostoskierrokselle, tennisharjoituksiin tai matikantunnille? Arkielämämme asettaa laukuille mitä erilaisimpia vaatimuksia. Siksi jokainen laukku on tehty palvelemaan omaa erikoisalaansa. Urheilulaukussa pelipaidat, urheiluhousut ja esim. tennismaila mahtuvat pieneen tilaan. Kauppareissulla lähimarkettiin on kangaskassi tietysti paljon kätevämpi. Kun kirjat, kynät ja taskulaskin yms. on saatava mukaan kouluun, paras valinta on vanha hyvä Eastpak-klassikko, johon on painettu lempilausahduksesi. Kesäiselle retkelle meren rantaan voit painattaa oman persoonallisen rantakassisi. Löydä kaikki laukut ja reput täältä.