Kaikki 15 % halvemmalla
Voimassa 01.03.2017 asti. Ei voida yhdistää muihin arvoseteleihin. Arvoseteliä ei voida käyttää lahjakorttien yhteydessä. Arvosetelin voi käyttää vain osoitteessa www.spreadshirt.fi. Se ei ole voimassa Spreadshirtin partnerishopeissa. Arvosetelin voi käyttää enintään 5 tuotteen tilauksissa. Ei voida yhdistää tukkualennukseen.
15OFF17
Lunasta arvosetelisi

Lastenvaatteiden painatukset valtavasta design-valikoimastamme

Suunnittele lastenvaatteita yhteisömme grafiikoilla. Tai lataa itse kuvia palvelimelle.

Tuote


Lastenvaatteiden painatukset valtavasta design-valikoimasta

Vanhempien mielestä lastenvaatteiden pitää olla ennen kaikkea tarkoituksenmukaisia ja helppohoitoisia. Lasten mielestä lastenvaatteiden pitää olla värikkäitä, cooleja ja hauskoja. Onneksi Spreadshirt täyttää molempien odotukset. Täällä voit nimittäin luoda täysin yksilöllisiä, laadukkaita lastenvaatteita. Markkinapaikaltamme löydät tuhansia lapsille sopivia grafiikoita. Esimerkiksi Paavo Pesusienen, Late Lampaan ja Bigi Blocksbergin kaltaisia animaatiosankareita.

Yksilöllisiä lasten t-paitoja ja paljon muuta

Spreadshirtin lasten ja teinien tuotevalikoima on valtava. Lasten t-paitoja on mihin tahansa tarpeeseen edullisesta ja kulutusta kestävästä puuvillapaidasta hengittävään urheilupaitaan ja American Apparelin cooliin merkki-t-paitaan. Lisäksi löydät meiltä suuren valikoiman pitkähihaisia t-paitoja, huppareita ja asusteita, joihin voidaan tehdä yksilöllinen painatus. Myös perheen pienimmille voit painattaa vauvan vaatteita . Tarjolla on kaikkea ruokalapusta pitkähihaiseen bodiin ja tuhansia suloisia designeja pikkuisille. Jos vauva on vielä vatsassa, katsasta myös ihanan mukavat äitiys-t-paidat.