Grafikservice

Graphic Service

Taustan poistaminen, vektorointi, formaatin muuntaminen. Grafiikkapalvelu auttaa eteenpäin.

Lataa grafiikka

Yksi grafiikka, yksi hinta: aina 14,95 € per design.

Taatusti: Rahat takaisin, jollet tykkää.

Tämän voimme tehdä puolestasi

Taustan poistaminen

Grafiikkasi paikka on etualalla – ja sen voit ottaa kirjaimellisesti. Siksi poistamme grafiikastasi taustan tarkalleen kuvan reunoja myöten ja vapautamme sen nelikulmaisesta rajauksesta. Niinpä painettavaksi tulee vain se, mikä sinulle on tärkeää.

Tämä sinun tulee tietää: Grafiikan resoluution pitää olla vähintään 800 x 600 pikseliä. Vain siten voimme taata erinomaisen lopputuloksen. Jos grafiikkasi ei täytä vaatimuksia, suosittelemme sen vektorointia.

Vektorointi

Plottpainatusta varten designisi täytyy olla vektorigrafiikka. Kuulostaako monimutkaiselta? Ei mikään ongelma. Me huolehdimme muuntamisesta. Vektoritiedoston avulla voimme skaalata grafiikkasi koon portaattomasti haluamaasi artikkeliin sopivaksi.

Tämä sinun tulee tietää: Yksityiskohtien ja viivojen toteuttaminen vektorigrafiikalla on rajoitettua. Jos grafiikassasi on erittäin paljon yksityiskohtia, meidän on pelkistettävä sitä. Värejä saa olla korkeintaan 3. Lisää aiheesta tässä.

Logojen tekeminen ja luonnosten muuntaminen

Me annamme seurasi, joukkueesi tai kampanjasi logolle viimeisen silauksen. Pelkkä käsin piirretty luonnos ideastasi riittää. Teemme siitä painokelpoisen originaalin.

Tämä sinun tulee tietää: Valitettavasti kaikkiin tuotteisiimme ei voi soveltaa kaikkia painatustapoja.

Näin grafiikkapalvelu toimii

Lähetä valokuvasi, grafiikkasi tai luonnoksesi grafiikkapalveluumme ja anna meidän vektoroida, mukauttaa ja syvätä ne omien toiveidesi mukaan nopeasti ja edullisesti. Nämä 5 yksinkertaista vaihetta mahdollistavat toivegrafiikkasi:

  1. Rekisteröidy Spreadshirtillä shopin ylläpitäjäksi tai suunnittelijaksi.
  2. Lataa tästä valokuvasi, luonnoksesi tai graafinen mallisi. Sen tulisi olla jossakin seuraavista formaateista: jpg, png, gif, bmp, eps, ai, cdr, svg, psd, pdf.
  3. Kerro meille, mitä haluat. Mitä enemmän tietoa voit antaa meille, sitä parempi. Tee se kommenttitoiminnolla.
  4. Siirry ostoskoriin ja lähetä toimeksiantosi tilauksen tapaan.
  5. Noin 1-3 työpäivän jälkeen saat grafiikan käyttöösi kohdasta Oma tili -> grafiikat.

Lisätietoa löydät Apusivulta.

Tämä odottaa sinua