Löydä sopiva essugrafiikka

Voit valita tuhansista grafiikoista ja yli 150 tuotteesta. Tee essustasi jotain aivan erityistä.

Tuote


essuja helposti ja nopeasti

Haluatko suojata itseäsi rasvatahroilta hellan ääressä tai säästää t-paitaasi multapaakuilta pihatöissä? Siinä tapauksessa voit painattaa täällä itsellesi upeita essuja. Aloita napsauttamalla painiketta Luo itse esiliinoja. Olet nyt designerissamme. Täällä voit luoda oman essusi. Haluatko aloittaa painattamalla esiliinaan oman tekstisi? Se käy näin:

Napsauta esiasetettuun tekstikenttään. Jos olet sattunut poistamaan tekstikentän, voit myös napsauttaa ylhäältä löytyvää painiketta Lisää teksti, jolloin esiliinalle ilmestyy uusi tekstikenttä. Nyt voit syöttää siihen lentävän lauseesi tai minkä tahansa tekstin. Tekstikentän pienet kulmasymbolit auttavat tekstin sovittamisessa esiliinaan toiveidesi mukaan. Ylävasemmalla olevalla ristillä voit siirtää tekstiä. Yläoikean kulman nuolella voit kiertää tekstiä. Alaoikealta löydät kaksi symbolia, joilla voit muuttaa tekstin kokoa, ja alavasemmalla olevalla pienellä roskiksella voit poistaa koko tekstikentän.

Vaan ei siinä kaikki: Oikean reunan ikkunasta löydät lisää mahdollisuuksia muokata tekstiä. Voit valita toisen kirjasintyypin, muuttaa kirjasinkokoa sekä valita essusi iskulauseelle toisen värin. Tällä tavoin voit luoda yksilöllisen esiliinan ja sovittaa sen vastaamaan omia toiveitasi tai perheenjäsenesi tai ystäväsi makua. Sillä painettu essu sopii aivan mainiosti yksilöidyksi lahjaksi rakkaillesi!

Keittiöesiliinoja tai puutarhaesiliinoja hienoilla grafiikoilla

Spreadshirtiltä löydät suuren valikoiman grafiikoita, joita voit painattaa essuihin. Kun napsautat designerissa painiketta Valitse grafiikka, näet vasemmalla olevassa ikkunassa valikoiman suosituimpia grafiikoita. Voit myös käyttää hakuikkunaa tiettyjen grafiikoiden etsimiseen esim. aiheista ”keittiö”, ”leipominen” tai ”puutarha”. Tai voit valita jonkin muun grafiikkakategorian klikkaamalla ensin bestselleriä ja penkomalla sitten eri kategorioita. Kun olet löytänyt hyvän grafiikan, sen painattaminen omaan yksilölliseen esiliinaan ei ole temppu eikä mikään.

Napsauta vain grafiikkaa ja se ilmestyy heti keittiö- tai puutarhaesiliinaasi. Samoin kuin tekstikentässä voit käyttää kulmasymboleita grafiikan muokkaamiseksi toiveidesi mukaan. Oikean reunan ikkunassa voit lisäksi muuttaa grafiikkasi värejä. Lisäksi voit useimpien grafiikoiden kohdalla valita, haluatko sen essuusi sileänä fleksipainatuksena vai samettisena flokkipainatuksena. Tämän valinnan voit tehdä grafiikkavärien yläpuolella oikealla olevassa ikkunassa valitsemalla joko sileän tai samettisen. Spreadshirt tarjoaa monia eri mahdollisuuksia essujen ja tietenkin myös t-paitojen painatukseen.

Voit muuten painattaa essuun myös omia valokuvia. Se on kuitenkin mahdollista vain valkoiseen esiliinaan. Valokuvan painattamiseksi napsauta ylhäällä Lataa valokuva ja lataa valokuva tietokoneeltasi designeriin. Aivan niin kuin grafiikoita valitessasi sinun on vain napsautettava valokuvaa, ja se näkyy saman tien esiliinallasi. Käytä kulmasymboleita kuvan muokkaamiseen, mutta muista varoa, ettet vedä valokuvaa painatusalueen ulkopuolelle. Kun kaikki on niin kuin haluat, klikkaa vain Ostoskori-painiketta, siirry kassalle ja päätä tilaus. Muutaman päivän kuluttua saat essusi!