Painata yksilöllisiä essuja

Esiliinat
Painata esiliina – designeja, tekstejä tai valokuvia
Tilaa enemmän, säästä enemmän

Tilaa enemmän, säästä enemmän

30 päivän palautusoikeus

30 päivän palautusoikeus

Valtava designvalikoima

Valtava designvalikoima

Korkea asiakastyytyväisyys

Esiliina

Pastaa tomaattikastikkeen kanssa tai 5 ruokalajin menu: Tämä essu tekee kenestä tahansa keittiömestarin, niin keittiössä kuin ulkona grillin ääressä.
  • Solmittavat nauhat takana
  • Helppohoitoinen ja ryhdikäs
  • Kestävä, luja kangas: 240 g/m²
  • Materiaali: 65 % polyesteriä, 35 % puuvillaa

Painata essuja helposti ja nopeasti

Haluatko välttää rasvatahrat hellan ääressä ja pitää multapaakut erossa t-paidastasi pihatöissä? Siinä tapauksessa painata itsellesi upeita essuja Spreadshirtillä. Klassisen esiliinan lisäksi löydät valikoimastamme myös ravintola-alalta tutun tarjoilijan essun, bistroessumme. Anna uudelle työasullesi piristysruiske: Korista se nimelläsi, logolla tai haluamallasi designilla. Voit etsiä inspiraatiota valtavasta designvalikoimastamme Spreadshirtin markkinapaikalla.

Haluatko painattaa grillausessun tai kokin esiliinan?

Klassinen keittiöesiliinamme on todellinen jokapaikanhöylä: Sopivalla painatuksella saat siitä kätevästi myös puutarha- tai grillausessun. Kokkaaminen, paistaminen ja grillaaminen saavat vapaasti jättää jälkensä: Spreadshirt-essut ovat korkealaatuisia ja pesunkestäviä, joten uniikkikappaleestasi on pitkään iloa. Saat itse päättää, koristeletko sen teksteillä, grafiikoilla vai valokuvilla – vai kenties niiden yhdistelmällä. Siten luot esiliinan, joka heijastaa persoonallisuuttasi täydellisesti. Sitä paitsi essu on erinomainen lahja rakkaillesi!