Templar temppeli ritari, Orden - Naisten premium t-paita
Haluatko muokata designia?

Templar temppeli ritari, Orden

Valitse koko
S
M
L
XL
XXL
3XL
Muuta tuotetta
25,58
Sis. ALV:n,
Ostoskoriin
25,58
Toivelista

Lisää tuotteita

Tuotteen yksityiskohdat
Kuvaus
Naisten premium t-paita
Normaali
  • Vartaloa kevyesti myötäilevä naisten t-paita
  • 100% puuvillaa
  • merkki: Spreadshirt
Spreadshirt-mallisto edustaa parhaita mahdollisia painatuksia tinkimättömän laadukkaissa tuotteissa. Poikkeuksellisen laaja kokovalikoima takaa täydellisen istuvuuden isoille ja pienille. Lisäksi premium-t-paita tarjoaa loputtomia yhdistelymahdollisuuksia – niin muiden vaatteiden alla kuin päälläkin.
  • Suosittelemme! Huippulaatua ja parhaat tulokset kaikilla painatusmenetelmillä.
  • Yhtenäiset värit kaikissa miesten, naisten ja lasten ko’oissa
  • Tuotettu reilusti ja kestävän kehityksen mukaisesti
  • Kulutusta kestävä kangas: 150 g/m²
  • materiaali: 100 % puuvillaa (hiilenharmaa ja kanervansininen: 50 % puuvillaa, 50 % polyesteriä; meleerattu harmaa: 85 % puuvillaa, 15 % viskoosia; meleerattu viininpunainen ja meleerattu laivaston sininen: 65% puuvillaa, 35% polyersteriä)

Huomaa: Premium t-paidassamme on vastedes erivärinen niskanauha. Saatavuudesta riippuen tilauksesi saattaa tilapäisesti sisältää paitoja, joissa on saman- ja erivärisiä niskanauhoja.
Kokotaulukko
S
M
L
XL
XXL
3XL
A (cm)
65.0
67.0
69.0
71.0
73.0
75.0
B (cm)
42.0
45.0
49.0
52.0
55.0
58.0

Grafiikan yksityiskohdat

Templar temppeli ritari, Orden
Knights Templar (myös Templars, Knights Templar tai Templars kutsutaan) oli hengellinen järjestyksessä ritarit, jotka olivat olemassa 1118-1312. Tilaa on perustettu vuonna 1118 seurauksena ensimmäisen ristiretken. Hänen koko nimensä oli huono ritarit Kristuksen ja Salomonin temppelin Jerusalemissa (pauperes commilitones Kristuksen templique Salomonici Hierosalemitanis). Hän oli ensimmäinen tilaus, joka yhdisti ihanteita jaloa ritarillisuuden jolla munkit, kaksi seisoo, jotka siihen asti olivat tiukasti erillään. Tässä mielessä hän oli ensimmäinen tilaus ritarit ristiretkien aikana ja eliitin sotilasyksikkö. Hän raportoi suoraan paavi
Tagit: temppeliritari, temppeliherrat, salaseura, ritari, ristiritari, risti, paavi, kuollut, kunniamerkki, kirkko, keskiaikainen, jumala, soturit, aseet, Ristiretki
Suunnittelija
EXIT-SHIRT
Maa:
Saksa