Samankaltaisia designej

Enemmän
Absintti - Naisten premium t-paita
Haluatko muokata designia?
Valitse koko
S
M
L
XL
XXL
3XL
Muuta tuotetta
24,49
Sis. ALV:n,
Ostoskoriin
24,49
Toivelista

Lisää tuotteita

Tuotteen yksityiskohdat
Kuvaus
Naisten premium t-paita
Normaali
  • Vartaloa kevyesti myötäilevä naisten t-paita
  • 100% puuvillaa
  • merkki: Spreadshirt
Spreadshirt-mallisto edustaa parhaita mahdollisia painatuksia tinkimättömän laadukkaissa tuotteissa. Poikkeuksellisen laaja kokovalikoima takaa täydellisen istuvuuden isoille ja pienille. Lisäksi premium-t-paita tarjoaa loputtomia yhdistelymahdollisuuksia – niin muiden vaatteiden alla kuin päälläkin.
  • Suosittelemme! Huippulaatua ja parhaat tulokset kaikilla painatusmenetelmillä.
  • Yhtenäiset värit kaikissa miesten, naisten ja lasten ko’oissa
  • Tuotettu reilusti ja kestävän kehityksen mukaisesti
  • Kulutusta kestävä kangas: 150 g/m²
  • materiaali: 100 % puuvillaa (hiilenharmaa ja kanervansininen: 50 % puuvillaa, 50 % polyesteriä; meleerattu harmaa: 85 % puuvillaa, 15 % viskoosia; meleerattu viininpunainen ja meleerattu laivaston sininen: 65% puuvillaa, 35% polyersteriä)

Huomaa: Premium t-paidassamme on vastedes erivärinen niskanauha. Saatavuudesta riippuen tilauksesi saattaa tilapäisesti sisältää paitoja, joissa on saman- ja erivärisiä niskanauhoja.
Kokotaulukko
S
M
L
XL
XXL
3XL
A (cm)
65.0
67.0
69.0
71.0
73.0
75.0
B (cm)
42.0
45.0
49.0
52.0
55.0
58.0

Grafiikan yksityiskohdat

Absintti
Vuonna absintti, se sanoi aiemmin, asun vihreä keiju. Oikeastaan ​​aika paljon roskaa on levinnyt yli yleensä varsin suuri osuus väkevien vuosien varrella, kyllä. Tosiasia on, että vuonna koiruoho (Artemisia absinthium) sisälsi vaikuttavana aineena thujone on melko voimakas hermomyrkky, joka voi aiheuttaa sekaannusta suurempia annoksia ja laukaista kouristuskohtauksia. On kiistatonta, että varmasti myös, että nauttiminen high yield diesteri 60-80 prosenttia alkoholin tilavuuden mukaan terveyttä pitkällä aikavälillä ei todennäköisesti ole hyötyä. Ehdottomasti epäterveellistä olisi myös käytännössä ovat olleet periksi absintti kuparia ja muita melko myrkyllisiä ainesosia antaa juoda syvän vihreä väri. Sellaiselta väärennös otetaan nykyään onneksi matka, ja suurin annos thujone, joka voi sisältää laillisesti kaupan absintti ei, ei ole yllättävää, myös tiukasti määritelty. Eli kuka jälkeen nauttia injektiopullo Absinthe järkiinsä pelata kepponen, joka voi kanssa muna
Tagit: vihreä, keiju, vihreä, t-paitoja, suuri, prosenttiosuus, paita, lahja, hauska, fan, absintti, Suuri, prosenttiosuus, Maistajaiset, Lahja, Koiruoho, Henki, Green, Fairy, Fee, Verte, Artemisia, absinthium, Absintti, Absintheur, Absinthe, paita
Suunnittelija
Spassprediger.de
Maa:
Saksa
Lisää designeja suunnittelijalta
Spassprediger.de